Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Μιλούν για πρώτη φορά μαζί στην κάμερα

Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη μίλησαν για πρώτη φορά από κοινού στις τηλεοπτικές κάμερες, έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της κόρης τους. Η μικρή πήρε τα ονόματα Βαλέρια και Ασημούλα. (Δες εδώ τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE)

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του δέχτηκαν τις ευχές από τους δημοσιογράφους και δεν έκρυψαν την ευτυχία τους. «Δεν υπάρχει μεγάλος αποχωρισμός όταν αναλαμβάνει ο Γιώργος το Survivor. Πάει, τακτοποιείται και πάω κι εγώ» δήλωσε η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το Survivor είναι ένα πρότζεκτ, το οποίο έχει κουμπώσει με το δικό μου στυλ, είναι ευχαριστημένοι οι ιθύνοντες και προχωράει πολύ καλά. Νομίζω ότι ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά γιατί κάποια στιγμή τα συμβόλαια τελειώνουν, οι κύκλοι κλείνουν», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιανός.

Ακόμα ο Γιώργος Λιανός ρωτήθηκε και για τη Δούκισσα Νομικού. «Τη Δούκισσα την αγαπάμε, μας είχε στηρίξει και τότε με το Voice που χρειάστηκε να φύγω για το Survivor. Πολύ συνεργάσιμη, πολύ λαμπερό πρόσωπο και νομίζω ότι αξίζει μια θέση στην ελληνική τηλεόραση» σημείωσε.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Open Weekend:

Read More

And More