Γιώργος Λιανός: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, δε ξέρω αν θα το κάνει την επόμενη σεζόν»

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός για τον νέο κύκλο του Survivor, που όπως έχει γίνει γνωστό θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου, Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό κι εκείνος μίλησε τόσο για ριάλιτι επιβίωσης, όσο και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Το φετινό Survivor με την αλλαγή των κανόνων είναι ένα στοίχημα για όλους. Περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Η κόρη μου ξεκίνησε νηπιαγωγείο εδώ και τώρα θα πάει στον Άγιο Δομίνικο…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Ο Γρηγόρης μου είχε πει ότι διαφωνούσε για το Celebrity αλλά ήξερε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πήγα να το κάνω και εν τέλει συμφώνησε μαζί μου. Ο Γρηγόρης είναι πάντα εκεί όταν τον χρειαστείς, θα σηκώσεις ένα τηλέφωνο να ζητήσεις τη συμβουλή του και απλόχερα θα σου τη δώσει. Μου έχει πει κάτι και δεν το ξεχνάω, να έχω υπομονή και να βγάζω όσο περισσότερο μπορώ τον εαυτό μου.

Ο Γρηγόρης ήταν από τα άτομα που πίστεψαν από νωρίς σε εμένα και αυτό μου έδωσε αρκετή αυτοπεποίθηση. Ο Γρηγόρης θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, τώρα αν θα είναι την επόμενη ή τη μεθεπόμενη σεζόν, μόνο εκείνος ξέρει. Πρωινό δε ξέρω αν θα κάναμε μαζί αλλά κάτι άλλο σίγουρα. Είμαστε τόσα χρόνια μαζί στο ραδιόφωνο, είναι θέμα παρέας πλέον. Με τον Γρηγόρη μοιραζόμαστε κοινή τρέλα και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ωραία πράγματα» είπε ο Γιώργος Λιανός για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164