Γιώργος Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις για το Survivor και η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα (video)

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” με την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη συνάντησε τον Γιώργο Λιανό έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου που εργάζεται. Μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από την παρουσίαση του Survivor, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται να είναι ο παρουσιαστής που θα αναλάβει αυτό τον ρόλο. 

Για το Survivor: “Δεν έχω ιδέα αν θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor. Από τη στιγμή που έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι και την παραγωγή, εγώ δεν μπορώ να πάρω κάποια θέση και πρωτοβουλία. Ξέρω κάποιες λεπτομέρειες αλλά θα μου επιτρέψετε να τις κρατήσω για τον εαυτό μου. Σήμερα έχουμε συνάντηση”.

Για τον Σάκη Τανιμανίδη: “Με τον Σάκη ασχέτως από το τι γίνεται στα επαγγελματικά είμαστε φίλοι και θα παραμείνουμε φίλοι. Αυτό είναι δεδομένο γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας. Τον ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης”.

Για το “The Voice”: “Δεν έχω τέτοια ενημέρωση εγώ και ειλικρινά σας λέω επειδή δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ή από την παραγωγή για κάποια θέματα, το μόνο που έχω στην ατζέντα μου είναι 26/1 γύρισμα για το “The Voice”. Απομένουν τέσσερα live αλλά δεν θα πονεκεφαλιάσω εγώ με αυτό. Θα το βρουν τα παιδιά της παραγωγής και με κάποιο τρόπο θα το λύσουν”.

Για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα: Είχα πάει στο γραφείο για καφέ και ξέφυγε στον Σάκη η εγκυμοσύνη. Βασικά είδα καταλάθος μία φωτογραφία στο κινητό του όταν πήγε να μου δείξει κάτι. Είδα δύο μπαλάκια και σαν έμπειρος σε αυτά τα θέματα το κατάλαβα”.

Read More

And More