Γιώργος Λιανός: “Το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο απ’όλα” – Η μεγάλη αποκάλυψη για τους παίκτες

Στην εκπομπή “Love it” και στον Παναγιώτη Χατζιδάκη μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός. Η πρεμιέρα του Survivor έχει οριστεί για την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και παρουσιαστής του νέου κύκλου θα είναι ο Γιώργος Λιανός. 

“Έίμαστε λίγες μέρες στο νησί αλλά έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και έχω ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο. Ετοιμάζουμε ωραία πράγματα. Στο φετινό Survivor υπάρχει μια ομάδα με την οποία συνεργάζομαι πολλά χρόνια και ξαφνικά είμαστε εδώ και έχουμε καλές θέσεις. Στον Άγιο Δομίνικο με φωνάζουν “no fear George” γιατί έχω κάνει πράγματα και θαύματα. Έχω ανέβει πολύ ψηλά. 

Ετοιμάζουμε ένα πάρα πολύ ωραίο Survivor. Νομίζω οι τηλεθεατές θα μείνουν ικανοποιημένοι. Έχουμε ένα καταπληκτικό casting με διαφορετικές αποχρώσεις χαρακτήρων. Όλοι οι παίκτες έχουν έρθει για τη νίκη. Δεν τους ενδιαφέρει το τι θα πει ο κόσμος για το πώς πράττουν ή σκέφτονται. Είναι παίκτες γιατί το Survivor είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το φετινό είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα. Είναι πολλοί παίκτες που έχουν καταλάβει ότι για να επιβιώσεις στο νησί και την παραλία σου πρέπει να έχεις αρχηγικό ρόλο”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Δες το βίντεο:

Read More

And More