Γιώργος Λιβάνης στον Αρναούτογλου: «Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ»

Καλεσμένος στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης ήταν και ο Γιώργος Λιβάνης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την 8χρονη πορεία του στο τραγούδι, αλλά και για το πώς βίωσε τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική του ζωή. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε – χωρίς να κατονομάσει ονόματα και καταστάσεις – στην κατάσταση που δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες όταν το όνομα του καλλιτέχνη συζητιόταν σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, εξαιτίας της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Ο Γιώργος Λιβάνης απάντησε χαρακτηριστικά:  

«Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να θέσω σε κίνδυνο την δουλειά μου. Όπως είχαμε πει και μαζί και θα το πούμε και τώρα ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Οπότε δεν ήταν κάτι που με πείραξε, όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν.

Άφησα αυτό το πράγμα να φύγει γιατί δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου. Εμένα μου αρέσει η αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτά που είπαμε εμείς μαζί. 

Όλοι κάπως ξεκινάνε στο να τους γνωρίσει ο κόσμος. Εγώ είμαι οκτώ χρόνια σε αυτή τη δουλειά και σε νυχτερινά μαγαζιά, η αλήθεια είναι όμως ότι με έμαθε πιο πολύς κόσμος από αυτά που ειπώθηκαν για μένα. Αν ήταν κάτι πιο σημαντικό, μπορεί να ένιωθα άσχημα αν μαθαίνει κάτι ο κόσμος για μένα. Συμπονώ τον κόσμο με όλα αυτά που γίνονται και όλο αυτό το πράγμα με κράταγε στο σπίτι μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ όλα όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Λιβάνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Read More

And More