Γιώργος Μαργαρίτης: Η ένταση με λουλουδού στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται – Βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο του Γιώργου Μαργαρίτη που κάνει παρατήρηση σε μια λουλουδού που εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, γιατί… δεν έριχνε σωστά τα λουλούδια… 

Δες το βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό:

Στο Πρωινό, μίλησε ο Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος ανέφερε ότι αυτό είναι κάτι που έκανε πάντα, τονίζοντας ότι οι καλύτερες επαγγελματίες λουλουδούδες βγήκαν από τον ίδιο.

«Άμα σου ρίξω εγώ εσένα, πάνω στο κεφάλι σου, τι θα έκανες; Εγώ όμως τη διόρθωσα. Σε πολλές λουλουδούδες έχω διορθώσει πράγματα και μετά βλέπεις, μόλις τους λέω πως να φέρνουν τα λουλούδια κοντά μου, τρελαίνονται, γίνονται ξεφτέρια. Οι πιο ωραίες επαγγελματίας λουλουδούδες, έγιναν από τον Μαργαρίτη. Γιατί αυτό το επάγγελμα δεν είναι εύκολη δουλειά.

Οι πιο ωραίες επαγγελματίες λουλουδούδες, πήραν πράγματα από εμένα και έγιναν ξεφτέρια. Όταν έρχονται τα πανέρια, με τα πανέρια μια κοπέλα, στα γρήγορα πρέπει να κάνει μπαμ μπαμ, πατ κιουτ δηλαδή, να τα μαζεύει στο τελευταίο πανεράκι κι εκεί ο τραγουδιστής μετά θα γυρίσει και θα της τα πάρει με τη μια, αρκεί να κρατάει το πανεράκι και να μην το έχει χαλαρό και πέσει κάτω.

Αυτά δε τα ξέρουν οι καινούργιες κοπέλες… Σημασία έχει ότι εγώ αυτό το κάνω πάντα, όπως και στα καινούργια παιδιά που σκουπίζουν την πίστα. Τα καινούργια παιδιά τι κάνουν; Παίρνουν τη σκούπα και σκουπίζουν, σκουπίζουν, σκουπίζουν και δε τελειώνουν καμία φορά. Ανάποδα όμως η σκούπα, άμα τη σπάνε, σε δευτερόλεπτα έχει καθαρίσει η πίστα» είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Έχω διορθώσει πολλά καινούργια παιδιά και κορίτσια που κάνουν αυτά τα επαγγέλματα. Τα λουλούδια δε τα ρίχνουν πάνω στο κεφάλι του καλλιτέχνη, ούτε πάνω στα ρούχα του. Τα ρίχνουν δίπλα, του δίνουν ένα – δυο στο χέρι και τα άλλα τα ρίχνουν χάμω, δίπλα του. Αυτό είναι το σωστό. Είμαι παράλογος; Υπάρχουν βίντεο από εκείνη την εποχή που με έχουν κρύψει μέσα στα λουλούδια και μέσα στα πιάτα και όχι μόνο. Με έχουν κρύψει μέσα σε σαμπάνιες. Έχουν γίνει αυτά, είναι παμπάλαια, δεν είναι τωρινά» κατέληξε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Read More

And More