Γιώργος Μαργαρίτης: «Λύγισε» μιλώντας για τον πατέρα του – «Πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους;»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” και μέσα σε όλα μίλησε και για τον πατέρα του χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Εσύ γιατί στα δύσκολα φωνάζεις πατέρα και όχι μάνα;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και έκανε τον Γιώργο Μαργαρίτη να “λυγίσει”.

«Ο πατέρας μου ορφάνεψε όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μάνας του. Ο παππούς μου πέθανε 29 χρονών, οπότε πήρε το όνομά του. Και όταν έκανε την οικογένειά του, σε εμένα τουλάχιστον έλεγε πολλές φορές: παντρευτείτε τώρα που έχετε τον πατέρα σας, τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας. Κι εμείς δεν είχαμε φράγκο στην τσέπη», περιέγραψε  ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Αυτός όμως ο πόνος του δεν ήταν ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Ήταν που δε γνώρισε τον πατέρα του. Για φαντάσου πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους. Ρωτήστε τους τι πόνο έχουν. Έχουν τίποτα άλλο; Ούτε τα χρήματα δεν θέλουν, θέλουν να γνωρίσουν ποιοι ήταν οι γονείς τους» πρόσθεσε και ξέσπασε σε κλάματα.

 

Read More

And More