Γιώργος Μαρίνος: Έτσι είναι η ζωή του σήμερα – Το συγκινητικό βίντεο που τραγουδά και χορεύει

Ο Γιώργος Μαρίνος, ο πρώτος showman της χώρας μας, έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά για το πως ζει, για την υγεία του αλλά και για το που βρίσκεται.

Ωστόσο, ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα δεν έπαιρνε θέση σε τίποτα. Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ο Πάνος Κατσαρίδης κατάφερε να εντοπίσει τον ηθοποιό, ο οποίος έχει επιλέξει εδώ και μερικούς μήνες να ζει σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.

Δίπλα του, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, βρίσκεται πάντα ο εδώ και 40 χρόνια στενός του φίλος, Βασίλης.

«Είμαστε 40 χρόνια φίλοι. Δέχεται εμένα μόνο να τον επισκέπτομαι. Πάει τις βόλτες του. Πάμε και τρώμε κανένα σουβλάκι. Ακούει συνέχεια μουσική, και τραγουδάει» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο στενός φίλος του Γιώργου Μαρίνου.

Ο υπεύθυνος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων ανέφερε για τον Γιώργο Μαρίνο, «Ο Γιώργος Μαρίνος έχει μια εσωτερική ομορφιά. Είναι ευχάριστος. Πάντα μια θετική κουβέντα έχει να πει. Ο Γιώργος προσπαθεί και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες που κάνουμε, ιδίως με τα τραγούδια έχει μια ιδιαίτερη αγάπη και όταν βάζουμε δυνατά μουσική και τραγουδάμε, πάντα θα τραγουδήσει. Μάλιστα, πάντα θα μας κάνει και επιπλήξεις σε αυτούς που δεν είμαστε καλλίφωνοι».

Στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε και ένα βίντεο με τον Γιώργο Μαρίνο από την Τσικνοπέμπτη, στο οποίο φαίνεται να χορεύει και να τραγουδά, φανερά ακμαίος και ήρεμος.

Read More

And More