Γιώργος Μαυρίδης – Η εξομολόγηση για τον γάμο του με την Κρίστη Καθάργια: “Θέλω να παντρευτώ για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπός μου” (video)

Ο Γιώργος Μαυρίδης παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή “Tik Talk“. Ο γνωστός παρουσιαστής, αφού μίλησε για τις δύσκολες μέρες που έζησε με τον κορονοϊό και τη σκληρή μάχη που έδωσε, αναφέρθηκε στο γάμο του με την σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια. Ο ίδιος της είχε κάνει πρόταση γάμου το περασμένο καλοκαίρι.

“Έκανα πρόταση γάμου και δεν θα παντρευτώ! Θέλαμε να παντρευτούμε στις αρχές του καλοκαιριού… Θα δούμε… Δεν ξέρω! Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου, η σύζυγός μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν έχω καμιά καΐλα με το γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί.

Κάνω ό,τι κάνω για να είναι ευτυχισμένος ο άλλος. Έτσι λειτουργώ. Και την πρόταση γάμου κι όλα αυτά που έκανα τα έκανα για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπός μου, να είναι όπως το ονειρεύεται! Στην πρώτη καραντίνα πέρασα πολύ καλά! Ήταν η ευκαιρία για να καταλάβω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο άνθρωπός μου. Στην δεύτερη αρρωστήσαμε, οπότε δεν είναι αντικειμενικό το κριτήριο. Είναι άλλα τα μέτρα σύγκρισης”, ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δες το βίντεο:

Read More

And More