Γιώργος Μαυρίδης κατά του Πρωινού: “Ειπώθηκε ένα πολύ κακό ψέμα για μένα! Είχα κάνει συμφωνία να μην πάω καλεσμένος”

Καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο παρουσιαστής γύρισε τον χρόνο πίσω, στην εποχή που συμμετείχε στο Nomads και είχε κάνει συμφωνία με τον ΑΝΤ1 να μην πάει στο Πρωινό.

«Όταν βγήκα από το Nomads, δεν πήγα καλεσμένος στο Πρωινό. Δεν πέρασα από εκεί και τα είχα… ακούσει κιόλας. Είχα κάνει συμφωνία με το κανάλι να μη βγω μετά σε καμία εκπομπή. Τους είχα πει εξ’ αρχής, ότι αν θέλετε να κάνω και θέλετε να το πείτε, μετά θα μου είναι δύσκολο να βγω σε μια εκπομπή. Μετά βγήκα, είδα και τι λέγατε στο Πρωινό για μένα και το έληξα τελείως. (…) Στη δική μου περίπτωση, επειδή βρέθηκα στη μέση των καταστάσεων λόγω Nomads, κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στο Πρωινό ήταν ψέματα και όταν βγήκα και τα είδα ένιωσα πολύ άβολα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Και στη συνέχεια ξεκαθάρισε τι ακριβώς είχε ειπωθεί: «Δεν θέλω να πω τώρα γιατί το έχω λήξει το θέμα με τη Φαίη. Ειπώθηκε ένα πολύ κακό ψέμα για μένα όσο ήμουν στο νοσοκομείο, στο Nomads, και όταν βγήκα και το είδα, λέω… πλάκα μου κάνετε. Είχε ειπωθεί ότι εγώ ποτέ δεν μπήκα στο νοσοκομείο και ότι ήμουν σε ξενοδοχείο».

 

Read More

And More