Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Ο κουμπάρος τους Γιώργος Κατσινόπουλος μιλά για το ξαφνικό διαζύγιό τους

Σαν «βόμβα» έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα η είδηση διαζυγίου του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια, εννέα μόλις μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο.

Το ζευγάρι που έδειχνε να είναι πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με κανέναν από τους δυο ωστόσο να μη θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα. Η εκπομπή “Breakfast @Star” και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μάρα, επικοινώνησε με τον κουμπάρο του ζευγαριού, Γιώργο Κατσινόπουλο ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν στη ρήξη.

«Είμαι ακόμα κουμπάρος των παιδιών άσχετα με το τι έγινε ανάμεσά τους. Η ανάρτηση που είχα κάνει δεν έχει σχέση με το διαζύγιό τους. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Είναι ένα θέμα που δε θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά. Ό,τι είναι να πουν θα το πουν. Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο ότι δε θα πάρω μέρος. Δε θέλει ο Γιώργος να πάρει μέρος κανείς σε αυτό. Σίγουρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αλλά ξαναλέω, είναι κάτι για το οποίο μόνο οι δυο τους θα δώσουν απαντήσει» ανέφερε ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι δίπλα στον Γιώργο Μαυρίδη με τον οποίο, όπως γνωρίζουμε είναι κολλητοί, ο Γιώργος Κατσινόπουλος θέλησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες και είπε: «Σε όλους είμαι φίλος. Είμαι καλός άνθρωπος και είμαι στους πάντες δίπλα. Μέχρι εκεί, νομίζω ότι είναι το ένα και το αυτό».

Read More

And More