Γιώργος Μαυρίδης: “Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά”

Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής Into the Skin, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το ταξιδιωτικό αυτό project, ενώ απάντησε και στο αν θα πήγαινε στο Survivor και για ποιον λόγο.

«Η αρχική μας σκέψη ήταν αυτά τα δυο projects. Η ταξιδιωτική εκπομπή είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων. Είχαμε πει θα κάνουμε από 4 έως 6 επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να τα γυρίζω το καλοκαίρι κάναμε τα τέσσερα επεισόδια και σταματήσαμε λόγω κορονοϊού… Είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ στο κανάλι μου στο Youtube. Λέγεται το «Σπίτι των Αγγέλων» και δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι από την Ξάνθη που κακοποιήθηκε από ανθρώπους και σώθηκε από ανθρώπους», δήλωσε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής και tatoo artist.

 

«Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά. Θα ήθελα να πάω σε κάτι που δεν θα ήταν άσχετο σε αυτό που μπορώ να αποδώσω. Αν θα μπορούσα να αθλούμαι, να τρέχω και να παίζω παιχνιδάκια, θα το έκανα άνετα… Αν μου ερχόταν μια καλή πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα, θα το έκανα. Δεν έχω πρόβλημα δεν με νοιάζει πια», τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Read More

And More