Αποκάλυψη T-live

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι στη Μύκονο για την εκμετάλλευση του οποίου κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα

Σε δικαστική περιπέτεια ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδελφή του Βάσω Μαζωνάκη μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής μέσα του δικηγόρου του, Θεόδωρου Μαντά για τη διασφάλιση της περιουσιακών του στοιχείων. 

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, μια τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο φαίνεται να είναι το «αγκάθι» ανάμεσα στη σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδελφής του, η οποία οδήγησε σε δικαστική αντιδικία.

Όπως αναφέρει το εκτενές ρεπορτάζ της Έφης Κουλοχέρη και της Γιώτας Κηπουρού στο T-live, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο… υπάρχει μια τάση να εκδιωχθεί από την περιουσία που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Πρόκειται για μία εταιρεία που εκμεταλλεύεται ακίνητα. Η εταιρεία ήταν περιορισμένης Ευθύνης και έγινε μονοπρόσωπη. Μεταφέρθηκε, χωρίς
να ερωτηθεί ο γνωστός τραγουδιστής, στο όνομα της αδερφής του.

Από πλευράς της η Βάσω Μαζωνάκη ισχυρίζεται ότι αυτός ρωτήθηκε και έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του. Αυτό που διεκδίκησε δικαστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν να επανέλθει αυτή η εταιρεία στην προτέρα κατάσταση. Να ξαναγίνει Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης και να μπει ο ίδιος ξανά στην διαχείρισή της.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο γνωστός σεφ – σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη στο παρελθόν είχε μοιραστεί μέσα από τα social media φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι στη Μύκονο.

Ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη άφησε ασχολίαστη την αντιδικία των δύο αδελφών. «Σας ευχαριστώ που περιμένετε τόση ώρα αλλά δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω», είπε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. 

Το ακίνητο της Μυκόνου με τα αρχικά ΒΓΔ (Βάσω, Γιώργος, Δημήτρης) ενοικιάζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για τους επισκέπτες στο νησί.

Το σπίτι στη Μύκονο που το διαχειρίζεται η εταιρία, βρίσκεται στη χώρα της Μυκόνου και απέχει 200μ από την πασίγνωστη Παραλία Αγίας Άννας και 600μ από την Παραλία Άγιος Χαράλαμπος.

Το σπίτι περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια με ντους, χώρο καθιστικού, καθώς και κουζίνα. Είναι φωτεινό και έχει θέα τη χώρα. Κοντά στο σπίτι θα βρει κανείς δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως την Παραλία Μεγάλη Άμμος, τη Μικρή Βενετία και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164