Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτό είναι το ποσοστό που έλαβε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης από την τουριστική εταιρεία στη Μύκονο

Σε δικαστική διαμάχη ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο ίδιος εναντίον της αδελφής του, Βάσως Μαζωνάκη για περιουσιακά του στοιχεία.

Οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια φαίνεται πως έφτασαν στα άκρα, μετά τις εξελίξεις στο σπίτι της Βάσω Μαζωνάκη στη Μύκονο το οποίο διαχειρίζεται ως τουριστική επιχείρηση, μερίδιο του οποίου άνηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Σπύρος Σταυρούλιας, ο πρόεδρος επιτροπής λογιστών βρέθηκε στο T-live μιλώντας για το ακίνητο της Μυκόνου για την εκμετάλλευση του οποίου κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα. 

«Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε το 2020 και με πολύ χαμηλό κεφάλαιο. Μόλις 5.500 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία αυτή δεν φτιάχτηκε για να αγοράσει ακίνητα, αλλιώς θα έβαζαν μεγαλύτερο κεφάλαιο.

Είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών με καθαρό σκοπό τη διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων. Φαίνεται πως κάτι άλλαξε στη σύσταση της εταιρείας, αποχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον οποίο άνηκε το 10% και έχει δώσει το 5% στην αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη και το 5% στον σύντροφο της, Δημήτρη Μακρυνιώτη».

Όπως επισήμανε ο Σπύρος Σταυρούλιας, φαίνεται πως όλη αυτή η διαδικασία δεν έχει γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Μαζωνάκη. 

Έτσι ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα θίγοντας το κύρος της απόφασης. Στην προτέρα κατάσταση ήταν το 90%  στην αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη και το 10% στον ίδιο τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164