Καθημερινά ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως γύρω από τη «διαδρομή» θεραπειών που ακολούθησε ο Γιώργος Μαζωνάκης μέχρι να φτάσει στην πλασμαφαίρεση, που έμελλε να οδηγήσει στον θάνατό του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε συναντήσει τον υπνοθεραπευτή, που φέρεται να του πρότεινε να προχωρήσει στην πλασμαφαίρεση.
Την επόμενη ημέρα, 8 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Μαζωνάκης επισκέφθηκε το ιατρείο της οδού Καρνεάδου για να κάνει υδροθεραπεία, και εκεί έκλεισε και το ραντεβού για την πλασμαφαίρεση της επόμενης ημέρας.
Η νοσηλεύτρια που του έκανε την υδροθεραπεία, μίλησε στην εκπομπή Live News και στην δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά:
«Φαινόταν ανήσυχος. Μπήκε στη γιατρό και μετά από καμιά ώρα περίπου ζήτησε να κάνει υδροθεραπεία. Αυτός ζήτησε να κάνει την υδροθεραπεία γιατί είχε ξανακάνει. Το είχε ξανακάνει το 2021. Είχε ξανακάνει αλλά πολλά χρόνια πριν. Εκείνος το ζήτησε, ήθελε να το κάνει. Κοιμήθηκε την ώρα της θεραπείας. Η υδροθεραπεία διήρκησε 30 λεπτά ακριβώς, τον ξύπνησα εγώ αναγκαστικά γιατί πρέπει να διακόψεις για να βγάλεις το έμβολο.
Δε ξέρω πώς κανονίστηκε το ραντεβού με τη γιατρό την επόμενη μέρα. Αυτό το κανόνισε με τη γιατρό. Εμένα το μόνο που μου είπε φεύγοντας, είναι : “θα τα πούμε αύριο”».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
