Μήνυση σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη για ανήθικες προτάσεις και ασελγείς χειρονομίες κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο 21χρονος τραγουδιστής Στέφανος Παπαδόπουλος.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο δικηγόρος του δημοφιλή τραγουδιστή, κ. Χαράλαμπος Λυκούδης είχε εκδώσει ανακοίνωση, που έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο εκβίασης εις βάρος του γνωστού τραγουδιστή». Ο ίδιος μίλησε στο Live News και αποκάλυψε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως ξεκίνησε ο εκβιασμός του αγαπημένου καλλιτέχνη από επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο κ. Λυκούδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το να κατηγορείται κάποιος ότι έκανε μία πρόταση για να συνευρεθεί με κάποιον άλλον ενήλικα, δεν νομίζω πια ότι είναι και το πιο σοβαρό πράγμα στον κόσμο.
Είναι η τελευταία πράξη του εκβιασμού. Έχει ξεκινήσει ο εκβιασμός του Γιώργου Μαζωνάκη από επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων αρκετό καιρό πριν, και συγκεκριμένα από τον Αύγουστο, τέλος Αυγούστου, Σεπτέμβρη, όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να μην συνεχίσει, να μην ακολουθήσει τη συνεργασία που του πρότειναν.
Έκτοτε έχει υποστεί ένα σωρό εκβιαστικές πρακτικές. Χρησιμοποίησαν βαριά ονόματα των φυλακών, δήθεν ότι θα του δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη ζωή του και στην υγεία του και επειδή ο Γιώργος Μαζωνάκης, παρόλο που είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και καλλιτέχνης, είναι όμως και αρκετά δυναμικός και δεν ενέδωσε, δεν υπέκυψε σε αυτές τις πιέσεις, εξυφάνθηκε το καινούργιο σχέδιο που του είχε προαναγγελθεί: ότι θα προσπαθήσουν να του καταστρέψουν την τιμή και την υπόληψή του. Και εξυφάνθηκε αυτό το σχέδιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θέλω να σας πω και κάτι. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος νοήμων που να πιστεύει ότι μία καταγγελία που αναφέρεται σε χρόνο εννέα μήνες πριν, αυτή η καταγγελία μετουσιώθηκε σε μήνυση πέντε ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα -γιατί σήμερα έχει επίσημη πρεμιέρα στο κέντρο διασκέδασης αυτής ο Γιώργος Μαζωνάκης- και να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να νομίζει, να θεωρεί ότι όλο αυτό είναι τυχαίο;».
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει κατονομάσει συγκεκριμένο πρόσωπο αρμοδίως στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Θα κάνουμε μήνυση για εκβίαση σε τρία πρόσωπα. Γιατί υπάρχουν και τα μηνύματα με τα εκβιαστικά χρήματα που ζητούν, χρήματα τα οποία δεν οφείλει και εκβιαστικά του ζητούνται. Είναι συνιδιοκτήτες και πραγματικοί ιδιοκτήτες κέντρου διασκέδασης» συμπλήρωσε ο κ. Λυκούδης.
Ο κ. Λυκούδης προχώρησε, επίσης, σε ακόμα μία αποκάλυψη στο Live News. «Έχει προαναγγελθεί ο τρόπος με τον οποίον εκβιάζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. Του έχουν πει ότι θα σου βάλουμε, το συγκεκριμένο άνθρωπο να σε καταγγείλει. Είναι πάρα πολύ δεμένη αυτή η μήνυση για εκβίαση. Αυτό μόνο σας λέω.
Την Κυριακή, σε μία εκπομπή ενός συναδέλφου σας, του κυρίου Κωνσταντάρα, βγήκε αυτό το θέμα. Δύο ώρες μετά έλαβε μήνυμα με έναν εκ των τριών ιδιοκτητών αυτού του κέντρου διασκέδασης, όπου είχε το περιεχόμενο που σας αναφέρω. Θα τα πούμε όλα όμως αρμοδίως εκεί που πρέπει. Το θέμα είναι ότι ήδη ο κύριος Μαζωνάκης γι’ αυτές τις πράξεις έχει απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα της αστυνομίας, περιμέναμε να υπάρξει και αυτή η εξέλιξη που την αναμέναμε, και τη Δευτέρα θα κατατεθεί η μήνυση για εκβίαση και για πολλά άλλα αδικήματα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ