Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έλεγε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης για τον τραγουδιστή, λίγες μέρες πριν τα ασφαλιστικά μέτρα στη σύντροφό του

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω, για την περιουσία του τραγουδιστή, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω μιας ανακοίνωσης από το δικηγορικό γραφείο που τον ανέλαβε.

Λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει το «σκάνδαλο» ανάμεσα στα δυο αδέλφια, ο γνωστός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο οποίος διατηρεί 8 χρόνια σχέση με τη Βάσω Μαζωνάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Σε αυτή, ο γαμπρός του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρθηκε στη σχέση του με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Είναι εύκολο ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου αναγνωρισιμότητα, ξαφνικά να μη σταματάει το τηλέφωνο για να κάνει συνεντεύξεις, είναι πολύ εύκολο να νομίζεις ότι είσαι κάτι. Ήρθε μια μέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης και μου λέει “Δημήτρη είσαι ζαχαροπλάστης, μη το ξεχάσεις”. Δεν συνεχίσαμε τη συζήτηση, λέγαμε τι θα κάνουμε το βράδυ. Το λέω και ανατριχιάζω, αλλά εγώ κατάλαβα. Με τη Βάσω είμαστε μαζί 8 χρόνια. Με στηρίζει σε όλα. Από τη μέρα που τη γνώρισα, νιώθω πιο τυχερός από ποτέ. Στη ζωή μου δεν ένιωθα τυχερός και μου πήγαιναν όλα στραβά. Από τη μέρα που τη γνώρισε άλλαξε η τύχη μου» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164