Γιώργος Μαζωνάκης – Βάσω Μαζωνάκη: Η απάντηση της αδελφής του στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή εις βάρος της

Για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στα δύο αδέλφια, Γιώργο και Βάσω Μαζωνάκη μίλησαν το πρωί της Παρασκευής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Happy Day.

Η παρουσιάστρια του Alpha τόνισε πως γνώριζαν για την υπόθεση, ωστόσο λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορούσαν να κάνουν καμία αποκάλυψη, μέχρι την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωστοποίησε και τις δυο πλευρές τόσο του Γιώργου Μαζωνάκη όσο και της Βάσως Μαζωνάκη, αλλά και την απάντηση της αδελφής του στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή εις βάρος της για περιουσιακά θέματα.

«Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιαστεί με την αδερφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

 

Όσον για την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164