Γιώργος Μαζωνάκης: «Υπάρχει αναστάτωση στην οικογένεια» – Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τη μητέρα του μετά τη διαμάχη

Φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη και της Βάσως Μαζωνάκη μιλά στο Πρωινό για τη διαμάχη ανάμεσα στα δύο αδέλφια και αποκαλύπτει τη ψυχολογική κατάσταση του δημοφιλή τραγουδιστή ενώ αναφέρεται και στην πληροφορία που κυκλοφορεί ότι έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του με τη μητέρα του, Κλειώ.

«Ο Γιώργος είναι πολύ στεναχωρημένος και δεν ήθελε να φτάσει σε αυτό το σημείο, γιατί ήξερε από την αρχή ότι θα πάρει μια τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα και σε αυτό ποντάριζε και η Βάσω, ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να εκτεθεί, γιατί ο Γιώργος δεν είναι άνθρωπος που ήθελε να εκτεθεί» ανέφερε ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Βάσω πίστευε ότι ο Γιώργος δεν θα το έκανε ποτέ, ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Τα αδέλφια είχαν συζητήσει μεταξύ τους, ήξεραν πολύ καλά τις διαφορές τους. Το ήξερε η Βάσω, έπαιξε το παιχνίδι της, τον ρόλο της. Δεν είναι ο Γιώργος άνθρωπος που θα λύσει τις διαφορές του δια μέσω των δικαστηρίων. 

Δεν είναι άνθρωπος τέτοιος, με αυτή την υπόθεση ο Γιώργος έχει 100% δίκιο.  Συμβιβασμός δεν υπάρχει, έχει προχωρήσει ο Γιώργος στα ασφαλιστικά και προσπαθεί να αποδείξει κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί την εταιρεία που έχουν κάνει, της έχει δώσει και το μερίδιο. Η Βάσω ήταν υπεύθυνη των οικονομικών του Γιώργου, δεν ήταν η Βάσω manager του Γιώργου. Η Βάσω πρόσεχε το σπίτι του Γιώργου, τα καμαρίνια του Γιώργου και είχε σχέση με τα οικονομικά του Γιώργου, γιατί ο Γιώργος χρειαζόταν έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, να μπορέσει να διαχειριστεί τα οικονομικά του».
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στα οικονομικά του; Ο φίλος του τραγουδιστή απάντησε στον ΑΝΤ1: «Είχε μια εικόνα αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι η εξέλιξη με την Βάσω θα του δημιουργούσε τέτοια προβλήματα. Και κατά το παρελθόν, η Βάσω είχε δημιουργήσει θέμα. Τότε το θέμα λύθηκε ενδοοικογενειακά, με την πάροδο του χρόνου την συγχώρησε. Έχει βοηθήσει όλη την οικογένεια του και η πλέον ευνοημένη είναι η Βάσω. Είχαν προσχωρήσει σε συζητήσεις και η Βάσω δεν είχε κάνει καμία υποχώρηση και γι’ αυτό ο Γιώργος υποχρεώθηκε να κάνει μια τέτοια ενέργεια».

Όσο για την πληροφορία ότι έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του με τη μητέρα του, ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη σημείωσε: «Γενικά στην οικογένεια υπάρχει μια αναστάτωση. Η μητέρα του αγαπάει τον Γιώργο, υπάρχει μια αναστάτωση στην οικογένεια. Η μητέρα έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που τα παιδιά της έφτασαν σε αυτό το σημείο. Η μητέρα ήξερε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Προσπαθούσε ας πούμε, να έχει ισορροπία με τα παιδιά της, είναι σε ένα τεράστιο δίλημμα και σε ένα τεράστιο πρόβλημα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164