Γιώργος Νανούρης: «Με έπαιρναν από μεγάλα θέατρα και έλεγα “όχι” από το άγχος μου, νόμιζα ότι είμαι ανεπαρκής»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε ο Γιώργος Νανούρης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την περίοδο που είχε αρχίσει να δέχεται έναν καταιγισμό προτάσεων από μεγάλα θέατρα κι εκείνος έλεγε μόνο όχι καθώς το άγχος του τον έκανε να νιώθει ανεπαρκής.

«Την πρώτη χρονιά έλεγα σε όλα «όχι» γιατί αγχώθηκα τόσο πολύ. Ντρεπόμουν να λέω και όχι για να μην πουν ότι ψωνίστηκα, οπότε έλεγα «συγγνώμη, έχω κλείσει ενώ δεν είχα κλείσει τίποτα». «Δεν ξέρω, δεν είμαι σκηνοθέτης, τι θα κάνω με όλους αυτούς τους ανθρώπους» έλεγα από την αγωνία μου. Με έπαιρναν από μεγάλα θέατρα και το λέω αλήθεια. Από το άγχος μου και από το ότι νόμιζα ότι είμαι ανεπαρκής και θα τους κοροϊδέψω, είπα την πρώτη χρονιά μόνο όχι. Πάγωσα, ρε παιδί μου» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Νανούρης.

«Μετά κάποια στιγμή έπρεπε να δουλέψω…. Γενικά είναι πιο πολλές οι δουλειές που δεν έχω κάνει από αυτές που έχω κάνει… Αν δε νιώθω εγώ καλά, δε μπορώ να πω “ναι” κάπου επειδή μπορεί να είναι το σχέδιο μεγαλεπήβολο. Αν δε νιώθω ότι μπορώ να το υπηρετήσω, δε μπορώ να πω ναι, θα είναι σαν να σε κοροϊδεύω» πρόσθεσε ο Γιώργος Νανούρης.

Read More

And More