Γιώργος Νταλάρας: Οι ατάκες όλο νόημα μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων – «Δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές»

Λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμά του κατά των δημοσιογράφων, ο Γιώργος Νταλάρας ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Παλλάς.

Ο ερμηνευτής θέλησε να πει δυο λόγια όλο νόημα σε έναν χιουμοριστικό διάλογο με τη συνάδελφό του. Ο διάλογος, όπως θα δεις, είχε συγκεκριμένους αποδέκτες.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Νομίζω από μεθαύριο, δεν ξέρω, θα βρω μία εκπομπή. Δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές και θα πάω. Θα βρω μία πρωινή εκπομπή που θα έχει χορό και θα πάω να τους τρελάνω», με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να του απαντά: «Θα φωνάξεις και εμένα;».

«Φυσικά θα πω. Θα πω, ποιος με έβαλε κόλπο; Θα πω η Άλκηστις και μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις. Μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις» απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας.

«Έχω σιδερένια ψυχή, δεν καταλαβαίνω» σημείωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τον ερμηνευτή να υπογραμμίζει με νόημα: «Μα εκείνοι ξέρουν, τα σίδερα χτυπάνε. Ας είναι και πυρωμένα. Λοιπόν, τελειώσανε τα κόλπα, τελείωσαν όλα αυτά τα φοβερά. Πόσα όργανα έσπασες; Τρία, τέσσερα; Είδα, τι κάνεις; Γιατί τα χαλάς τα όργανα; Θα σε πάω στο metoo των οργάνων…»

Δες πώς συνεχίστηκαν οι ατάκες στο απόσπασμα που εξασφάλισε το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Read More

And More