Γιώργος Ντάβλας: Η “πόρτα” από την Μαντόνα και η γνωριμία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα (video)

Ο διάσημος PR manager Γιώργος Ντάβλας βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct και μεταξύ άλλων μίλησε για την “πόρτα” που έφαγε από την Μαντόνα αλλά και τη γνωριμία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

“Έφαγα πόρτα από τη Μαντόνα. Είχα μια κάμερα, μια φωτογραφική μηχανή, δεν υπήρχαν κινητά τότε. Είχα όνειρο να βγάλω μια φωτογραφία μαζί της. Πάω λοιπόν με την κάμερα και της λέω, “Μπορώ να έχω μια φωτογραφία, το όνομά μου είναι….” και μου απαντάει “Δε με νοιάζει ποιο είναι το όνομά σου” και έφυγε. ήταν μαζί με την Ντέμι Μούρ” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ντάβλας αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με την πριγκίπισσα Νταϊανα λέγοντας, “Με την Νταϊάνα είχαμε βρεθεί πολλές φορές. 15 μέρες πριν πεθάνει, που ήταν στην Ελλάδα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και με περίμενε τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της να φάμε στο Kensighton Palace… Ήμουν στη Μύκονο και έμαθα ότι πέθανε, μου ήρθε ξαφνικό. Δεν ήταν μια απλή πριγκίπισσα ήταν κάτι άλλο…. Τον αγάπαγε τον Κάρολο αλλά τον απάτησε γιατί την είχε φτύσει τόσο πολύ”.

Read More

And More