Γιώργος Παπαδάκης: «Είναι τιμητικό για μένα να είμαι στο debate, γραβάτα δεν θα βάλω»

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, εκεί όπου θα διεξαχθεί το debate των πολιτικών αρχηγών βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι που θα δώσουν το  «παρών». Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία για τη συμμετοχή του στο debate, λέγοντας πως είναι μια εμπειρία που ήθελε να ζήσει και θεωρεί τιμητικό που το κανάλι του Αμαρουσίου επέλεξε εκείνον γι’ αυτή τη θέση.

«Πρώτη φορά debate. Υπάρχουν νεότεροι συνάδελφοι που είναι καλύτεροι από εμένα. Το μόνο που θα πω είναι να απαντήσουν στις ερωτήσεις οι πολιτικοί αρχηγοί και να μη γίνουν παράλληλοι μονόλογοι. Είναι τιμητικό για μένα να είμαι στο debate. Ήθελα να το ζήσω κι αυτό. Έχω άποψη για τα debate, ότι θα έπρεπε να γίνονται με τρόπο ώστε να ωφελείται ο τηλεθεατής και όχι ο πολιτικός ή ο δημοσιογράφος που συμμετέχει.

Κατά την άποψή μου δεν πρέπει να γίνουν παράλληλοι μονόλογοι. Απαίτηση δική μας είναι να απαντάνε στις ερωτήσεις που θα τους θέσουμε γιατί πολλές φορές ρωτάς τι ώρα είναι σου απαντάνε για τον καιρό. Γραβάτα δε θα βάλω. Δε φοράω γραβάτα» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Read More

And More