Γιώργος Παπαδάκης: Μόλις γύρισε το νέο τρέιλερ για το “Καλημέρα Ελλάδα”! Έρχεται με μία μεγάλη αλλαγή…

Fresh πρόγραμμα ΑΝΤ1 χωρίς Γιώργο Παπαδάκη γίνεται; Εμ, δεν γίνεται! Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι η “σημαία” του ΑΝΤ1. Είναι το πρόσωπο αυτό που έχει ταυτίσει απόλυτα την φυσιογνωμία του και την υπογραφή του με το συγκεκριμένο κανάλι…

Και η αλήθεια είναι, πως μετά από σχεδόν 28 χρόνια, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε, πως ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο ΑΝΤ1… Πως το “Καλημέρα Ελλάδα” είναι ο ΑΝΤ1… Άλλωστε ως γνωστόν, τα κανάλια τα κάνουν τα πρόσωπα…

Έτσι ,λοιπόν, για ακόμα μία χρονιά ο Γιώργος Παπαδάκης είναι έτοιμος, ή μάλλον πανέτοιμος, για να πέσει ξανά με το ίδιο πάθος στη τηλεοπτική μάχη της ενημέρωσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος θα μας λέει και την σεζόν 2018-2019 κάθε μέρα “καλημέρα”, φροντίζοντας για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή μας.

Μάλιστα, σήμερα πραγματοποίησε και το γύρισμα για το ολοκαίνουργιο τρέιλερ της εκπομπής, απ ΄όπου και σου παρουσιάζω δύο-τρία χαρακτηριστικά αποσπάσματα.

Ναι, ο Γιώργος Παπαδάκης έρχεται και κουβαλά φέτος μαζί του και μία μεγάλη έκπληξη. Το “Καλημέρα Ελλάδα” από τον επόμενο μήνα θα μας… ξυπνάει ακόμα πιο νωρίς, μιας και θα βγαίνει στον αέρα στις 6.00 το πρωί και θα ολοκληρώνει την πορεία του, μετά από τέσσερις, ολόκληρες ώρες.

Όσο για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα; Καλώς εχόντων των πραγμάτων το “πρώτο κουδούνι” για το “βασιλιά” του ΑΝΤ1 θα χτυπήσει στις 17 Σεπτεμβρίου, όπου και θα μας ευχηθεί “καλό χειμώνᔨ, μέσα από ένα ανανεωμένο σκηνικό.

Τέλος, δίπλα του θα δούμε και πάλι τους Μπάγια Αντωνοπούλου και Ντίνο Σιωμόπουλο.

 

 

Read More

And More