Γιώργος Παπαδόπουλος στο After Dark: «Στο θέμα bullying, σεξουαλική κακοποίηση γίνομαι σκύλος»

Στο πλατό της εκπομπής After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής συνάντησε τον Θέμη Γεωργαντά με διάθεση για αποκαλύψεις.

Στο επίκεντρο, η καριέρα του στο τραγούδι, τα πρώτα του μουσικά βήματα αλλά και η καθημερινότητα με την οικογένειά του.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την δύσκολη οικονομικά και ψυχολογικά περίοδο που πέρασε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Δεν πέρασα πολύ καλά στην πρώτη καραντίνα. Δεν το περίμενε και κανείς. Κλείστηκα στο σπίτι, με το ζόρι και τα έχασα. Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος, ούτε ψυχολογικά, ούτε οικονομικά. Βρέθηκα προς εκπλήξεως. Το καλό της υπόθεσης ήταν πως ήμουν εκεί, δίπλα στον γιο μου, την γυναίκα μου, η οποία ήταν έγκυος», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολα για όλους, αλλά και για τον δικό μας τον κλάδο, ήταν λίγο παραπάνω δύσκολα τα πράγματα. Για όσους κυρίως εργάζονται στην εστίαση», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος καλεσμένος στο After Dark.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τις καταγγελίες και το ελληνικό #metoo. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει ακούσει μέχρι στιγμής κάτι για τον χώρο της μουσικής.

«Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι για τον χώρο της μουσικής, όπως δεν είχα ακούσει κάτι και για τον χώρο του θεάτρου. Θα μου πεις βέβαια πως δεν είσαι στον χώρο του θεάτρου και γιατί να ακούσεις.

Αν όμως ήξερα κάτι, αν ήταν κάτι εις γνώση μου θα ήμουν από τους πρώτους που θα έβγαινα να το πω με ότι συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή στο θέμα γυναίκα, στο θέμα άνθρωπος που δέχεται bullying ή σεξουαλική κακοποίηση ή οποιουδήποτε είδους κακοποίηση γίνομαι σκύλος», δήλωσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Read More

And More