Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν θέλω να παίζω για πάντα» – Αυτή είναι η μεγάλη του επιθυμία όταν γεράσει

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7/12 στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν“.

Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει σε δυο τηλεοπτικές σειρές, σκηνοθετεί δυο θεατρικές παραστάσεις και παράλληλα πραγματοποιεί και κάποιες live εμφανίσεις με τη μπάντα του, τους Polkar μίλησε για τα σχέδια που κάνει για το μέλλον.

Όπως παραδέχτηκε, δεν είναι από εκείνους που λένε ότι θέλουν να γεράσουν πάνω σε μια σκηνή αντιθέτως, παρόλο που αγαπά πολύ τη δουλειά του, θα προτιμούσε, όταν πλέον δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί να μετακομίσει κάπου στην Αμοργό και να απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας.

«Θα ήθελα, αν τα καταφέρω, όταν γεράσω να είμαι κάπου στην Αμοργό και να αγναντεύω στη θάλασσα. Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο να το πετύχεις. Δε θέλω να παίζω για πάντα. Λατρεύω τη δουλειά μου αλλά, δε μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτή τη δουλειά για πάντα.

Θα ήθελα κάποια στιγμή, όταν νιώσω ότι δε μπορώ να ανταποκριθώ, ακόμα και σωματικά, να πω “ως εδώ” και μετά, το υπόλοιπο της ζωής μου να είναι κάτι άλλο. Ίσως, πιο ήσυχο. Η ζωή στην Αθήνα έχει φασαρία και η δουλειά που κάνουμε έχει φασαρία. Μου αρέσει αυτό πολύ» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Read More

And More