Γιώργος Παπαγεωργίου: Εξομολογείται για τον άγνωστο γάμο του – «Ήταν παρορμητικός, δεν κράτησε πολύ»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου με τη Μαρία Μπακοδήμου, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς Γλυκάνισος στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή δίπλα στη Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για τον πρώτο του γάμο ο οποίος δεν διήρκησε πολύ.

«Ήταν ένας γάμος λίγο έτσι του ενθουσιασμού, ο οποίος εντάξει όμως δεν κράτησε πολύ. Παρορμητικός. Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό! Ακολουθώ τη ζωδιακή μου γραμμή», ανέφερε για τον άγνωστο γάμο του.

Και πρόσθεσε για τη Δανάη Μιχαλάκη: «Παρ’ όλα αυτά ήρθε μετά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, που είναι η Δανάη και νομίζω ότι από τότε όλη αυτή η ερωτική ορμή, από το δημοτικό μέχρι τώρα, βρήκε κάπου και ακούμπησε σωστά».

Όσο για το εάν υπάρχει ζήλια με τη σύζυγό του, όταν βρίσκεται σε ερωτικές σκηνές του ρόλου του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε: «Με τη Δανάη λέμε ευτυχώς που είμαστε και οι δύο ηθοποιοί και καταλαβαίνουμε τι σημαίνει μια ερωτική σκηνή», παραδέχτηκε ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Read More

And More