Γιώργος Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για την κόρη του – «Έκλαιγα από την ώρα που γεννήθηκε και άκουσα το πρώτο κλάμα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου την Κυριακή 26 Μαΐου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη αλλά και για την απόφασή τους να γίνουν γονείς.

«Η Δανάη είναι μαμά σαν έτοιμη από καιρό. Το θέλαμε πολύ και οι δυο, εντυπωσιάστηκα από το πώς το ένστικτό της είναι σε όλο σωστό. Έχω πάρει ένα μάθημα ότι πολλές φορές μην κινείσαι μόνο με τηλογική αλλά και από το ένστικτό σου. Ένα από τα στοιχεία που ερωτεύτηκα στη Δανάη ήταν η καλοσύνη που έχει και η φυσική ηρεμία. Εγώ είμαι πιο αγχώδης, μελοδραματικός, drama queen», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Ένιωθα έτοιμος και ήμουν έτοιμος και νιώθω ότι κάθε καινούργιο step με αναζωογονεί. Με εξιτάρει όλο και πιο πολύ. Μας κάνει ό,τι θέλει. Τώρα είναι νωρίς για να αντισταθούμε, δεν υπάρχουν όρια. Με το που την είδα κατάλαβα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Για την ημέρα της γέννας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου περιέγραψε: «Το ήθελε η Δανάη και είπα εννοείται. Γεννήσαμε φυσιολογικά, κρατούσα το χέρι και έκλαιγα. Έκλαιγα από την ώρα που βγήκε η μικρή και άκουσα το πρώτο κλάμα. Όταν κράτησα την κόρη μου στην αγκαλιά μου όταν γεννήθηκε, συνειδητοποίησα ότι το αφτί της ήταν ίδιο με το δικό μου».

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και μου την έφερε η μαία και ήταν ένας μπόγος και τη βλέπω από ψηλά και λέω “αυτό είναι το αυτί μου”, είναι καρμπόν όμως, το πρώτο που είπα ήταν “έχει τα αυτιά μου”. Συνειδητοποίησα ότι είναι ένα κομμάτι και από εμένα», κατέληξε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164