Γιώργος Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για την πατρότητα και οι τρυφερές στιγμές με την τεσσάρων μηνών κόρη του

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο περιοδικό HELLO! και τη δημοσιογράφο, Σόνια Μαγγίνα. 

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, αλλά και για τη σχέση του με την σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Μιλάς για την πατρότητα.

Ναι, για την πατρότητα και για το ότι κάνω έναν άλλο τρόπο ζωής. είμαι με την οικογένειά μου. Αλλά με έναν πολύ ωραίο τρόπο, χωρίς να με έχει πανικοβάλει ή να με έχει αλλάξει σε βαθμό που να νιώθω πως δεν είμαι ο εαυτός μου. 

Μαζί με ένα παιδί, έρχονται αλλαγές αλλά και μια σαρωτική αγάπη. 

Ακριβώς έτσι είναι. 

Τραγούδι για τη Δανάη έχεις γράψει. Για την κόρη σου;

Ακόμα όχι, όμως της τραγουδάω συνέχεια, και σε κάθε αλλαγή πάντας όλο και κάτι σκαρώνω. Αλλά όλα είναι ελαφρολαϊκά, θα φτιάξω σιγά σιγά και άλλα και κάτι πιο ολοκληρωμένο. 

Ποια είναι η ομορφότερη στιγμή σου μέσα στην καθημερινότητα μαζί της;

Νομίζω το πρωί, όταν ξυπνάμε και έχουμε τα πρώτα χαμόγελα. Είναι η πιο ωραία στιγμή της μέρας. 

Έχεις στο μυαλό σου τι είδους πατέρας θέλεις να είσαι;

Ξέρω ότι θέλω να δοκιμάσω να έχω μια σχέση με την κόρη μου, όπως θα ήθελα να είναι η δική μου σχέση με τον πατέρα μου. Θα προσπαθήσω, μακάρι να τα καταφέρω, να είμαι ένας μπαμπάς που κάποια στιγμή το παιδί μου θα αισθανθεί χαρούμενο για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει. Μπορεί να ακούγεται γενικό, αλλά και να το καταφέρεις, πρέπει στ’ αλήθεια να αφήσεις πίσω σου τον εαυτό σου, και είμαι πολύ έτοιμος να το κάνω. 

 

Read More

And More