Γιώργος Παπαγεωργίου: «Μετά τη γέννηση της κόρης μας με τη Δανάη Μιχαλάκη, η ζωή μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο»

Με αφορμή τη «μετακόμιση» του «Έρωτα φυγά» στον ΑΝΤ1, όπου πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 21/1 καλεσμένος στην εκπομπή «Ι love Σουκου».

Μέσα σε όλα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για τον ρόλο που αρνήθηκε να παίξει στην Επίδαυρο δίπλα στη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, αλλά και τη νέα ζωή με την κόρη του δίπλα στη Δανάη Μιχαλάκη. 

«Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά με τους δικούς μου κόπους, στηριζόμενος στα δικά μου πόδια, τη δική μου αξία. Μας είχε προταθεί με τη μητέρα μου από το Εθνικό θέατρο να παίξουμε σε μια παράσταση στην Επίδαυρο, στην οποία θα έπρεπε εγώ να κάνω τον Ορέστη και η μητέρα μου την Κλυταιμνήστρα. Είπα όχι σε αυτό, ο ηθοποιός μέσα μου ούρλιαζε να μην αρνηθώ, από την άλλη όμως έβαλα σε προτεραιότητα τη σχέση με τη μάνα μου.

Ένιωθα εκείνη τη στιγμή ότι το να “σκοτώσω” τη μανούλα μπροστά σε 10000 θεατές πάνω στη σκηνή, όπως κάνει ο ήρωας, σαν να είναι ο Freud πάνω στον ουρανό και να κάνει πάρτι. Σφίχτηκε λίγο το στομάχι μου με όλη αυτή τη διαδικασία και είπα όχι. Δεν ήθελα να μπω καθόλου σε όλη αυτή τη διαδικασία. Έχω τοποθετήσει μέσα μου τη δουλειά στο βαθμό που πρέπει, όχι παραπάνω, ούτε πιο κάτω. Δίνω πολύ μεγάλη βάση στις πραγματικές σχέσεις… Αυτές είναι που για μένα έχουν πραγματική αξία» αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Ήμασταν σχεδόν ένα χρόνο μαζί με τη Δανάη όταν της έκανα πρόταση γάμου. Μέναμε από την αρχή μαζί. Περάσαμε μαζί και την καραντίνα, που ήταν μεγάλο σχολείο…. Έχω μια αγάπη στις παλιές εποχές, στο πως λειτουργούσαν τα ραντεβού, στο πως ήταν οι άντρες με τις γυναίκες, με την ευγένεια. Ήμουν έτσι από πολύ μικρός. Όταν καψουρευόμουν στο Δημοτικό μια κοπέλα, έπαιρνα το μπλάνκο και έγραφα ποιηματάκια στην τσάντα… Στο Λύκειο άλλαξα λίγο, είχα μια έντονη εφηβεία, αλλά τελικά επικράτησε ο ρομαντισμός μέσα μου» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός και πρόσθεσε,

«Το παιδί, όσο και να το περιμέναμε, ήταν κάτι τρομερά πρωτόγνωρο για εμάς. Άλλαξε εννοείται προς το καλύτερο η ζωή μας. Όποια δυσκολία κι αν μας είχαν πει, και όποια δυσκολία ενδεχομένως και να υπάρχει, δε μπαίνει εμπόδιο στη χαρά που φέρνει αυτή η νέα πραγματικότητα. Δε μου λείπει καθόλου η ζωή μου πριν. Δε μου λείπει το ότι μπορεί να έβγαινα περισσότερο έξω.

Επίσης, είμαστε πολύ τυχεροί γιατί έχουμε τη βοήθεια των γονιών μας, που μπορούμε να βγούμε ένα βράδυ οι δυο μας να φάμε, ή να πάμε για ένα ποτό. Αλλά είμαστε λίγο στη φάση “δε πάμε λίγο να τη δούμε;”»

Τέλος για την ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» όπου πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε, «Σε αυτό το κομμάτι δε μπορώ να σας πω κάτι γιατί θέλω να σεβαστώ την επιθυμία του Λεωνίδα Κακούρη και της οικογένειάς του, να μην αναπαραχθεί κάτι σχετικά με αυτό. Ξέρω ότι ο Λεωνίδας είναι καλά, είναι φίλος, τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πάρα πολύ. Αυτό που μπορώ να σας πψω με την αντικατάσταση που έγινε με τον Γιάννη Νταλιάνη στον ρόλο του, είναι ότι η παράσταση είναι μια χαρά. 

Ο Γιάννης Νταλιάνης έκανε έναν άθλο μέσα σε μια εβδομάδα να παίξει αυτόν τον τεράστιο ρόλο. Έπαιζε μεν στην παράσταση, αλλά μόνο και μόνο τα λόγια να μάθεις μέσα σε μια εβδομάδα, όποιος το κάνει, είναι ήρωας».

Read More

And More