Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο λόγος που δεν μίλησε στο Open και οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης 21/11 η σύζυγός του και ηθοποιός, Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» απαθανάτισε χθες Τετάρτη 22/11 τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος ωστόσο δεν έκανε καμία δήλωση στην δημοσιογράφο του Open. Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο ηθοποιός δεν είπε ούτε ένα «ευχαριστώ».

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε ωστόσο τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή του Open μετά τη γέννηση της κόρης του και εξήγησε πως δεν άκουσε ποτέ τη δημοσιογράφο να του μιλάει, μιας και ήταν στο τηλέφωνο.

«Δεν θα ήθελα να πω παραπάνω πράγματα γιατί είναι μια ιδιωτική στιγμή. Νιώθω μια απερίγραπτη χαρά. Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο. Είμαστε πολύ κουρασμένοι δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Μιλούσα στο τηλέφωνο χθες και πραγματικά δεν άκουσα την κοπέλα. Ήμουν σε εντελώς άλλη κατάσταση εκείνη τη στιγμή» δήλωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο «Πρωινό ΣουΣου».

Read More

And More