Γιώργος Παράσχος για Τεργιάκη: «Ποιος του θύμισε τόσες λεπτομέρειες από τη συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη;»

Μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star ο Γιώργος Παράσχος απάντησε στον Τάσο Τεργιάκη μετά τις δηλώσεις στο «Πρωινό» του ANT1 για την περίοδο της συνεργασίας τους δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την εποχή που υπήρξε στην εκπομπή της παρουσιάστριας: «Στο δοκιμαστικό την λάτρεψα αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν μια άλλη» – Δες ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη.

Ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνεργασίας τους, όταν ο Γιώργος Παράσχος, εμφανιζόταν στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ παράλληλα είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο J2US του Mega – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Γιώργος Παράσχος απαντά σε Τάσο Τεργιάκη

«Άκουσα από τον κύριο Τεργιάκη στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα ότι ανέφερε το όνομά μου και μπήκα στη διαδικασία να δω το βίντεο. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι δεν μπορείς από κάποιον να περιμένει  να διεκδικήσει τη θέση ή τον λόγο του, όταν είναι τόσο φρέσκος και τόσο ψαρωμένος σε μία εκπομπή», δηλώνει ο Γιώργος Παράσχος στο Breakfast@Star και στη Μυρσίνη Κοντού.

«Ήταν η πρώτη φορά που έκανα το οτιδήποτε. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Τώρα, αν βρεθώ σε κάποιο πάνελ, φυσικά δεν θα είμαι το ίδιο. Έχω τη γνώση και ξέρω πώς πρέπει να συμπεριφερθώ, αλλά ότε δεν ήξερα», σημειώνει ο ηθοποιός στην κάμερα του Star.

«Με εντυπωσίασε πάρα πολύ ο κύριος Τεργιάκης, γιατί είδα ότι ανέφερε ακόμα και την ημερομηνία που το ανέφερα αυτό στην Ελένη, ποιες ημέρες της εβδομάδας ήμουν εκεί. Γενικά είδα ότι θυμόταν πολλές λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν κάποιος του τα υπενθύμισε, για να μπορεί να πει κάτι», τονίζει με έμφαση στη συνέχεια ο Γιώργος Παράσχος.

Read More

And More