Γιώργος Παρτσαλάκης: Η συγκίνηση για τα δύσκολα χρόνια και η σχέση με τους γιους του

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην Γη της Ελιάς ενώ διηγήθηκε τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του από τα δύσκολα παιδικά χρόνια, μέχρι τους ρόλους του στην tv και τους γιους του.

«Είμαστε για να παλεύομαι με τον πόνο και να τον διαχειριζόμαστε γιατί αυτή είναι η ζωή μας και δεν πρέπει να τα αφήνουμε στην τύχη γιατί μετά από χρόνια το συνειδητοποίησα ότι πρέπει να διαχειρίζεσαι πολύ δυνατά και τον πόνο και τη χαρά και την ευτυχία», είπε συγκινημένος μετά το βίντεο για τις δυσκολίες και τις όμορφες στιγμές της ζωής του.

Η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε και για την αγάπη του για την Κρήτη και για τις ομοιότητες ανάμεσα στην Μάνη και στο νησί.

«Έχει μελετηθεί αυτό, επειδή πολλοί άνθρωποι εξαιτίας των βεντετών και του αλληλοσκοτωμού στην Κρήτη, φεύγανε, έφευγε ο κόσμος και πήγε στην Πελοπόννησο, στη Μάνη. Κουβαλήσανε οι άνθρωποι τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης.

Τέλος ο ηθοποιός μίλησε και για τους δυο γιούς του: «Ο γιος μου ο μικρός θέλει να γίνει σκηνοθέτης. Είναι ένα παιδί ανατρεπτικό, προχωρημένο. Μου λέει πατέρα εσύ κάνεις αηδίες, εγώ κάνω σοβαρά πράγματα.» είπε αστειευόμενος ο ηθοποιός. Ο μεγάλος του ο γιος έχει αλυσίδα εστιατορίων.

«Τακτοποιούνται τα παιδιά μου Ελένη, άρα και εγώ χαλαρώνω και μετά.. πάω Κρήτη!» δήλωσε ο ηθοποιός.

Read More

And More