Γιώργος Παρτσαλάκης: “Στο θέμα της υγείας μου δουλεύω πια με καινούργια ανταλλακτικά ” [video]

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε μέσω τηλεφώνου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Πρωινό” για την κατάσταση της υγείας του μετά την περιπέτεια που πέρασε πριν λίγες μέρες ενώ αποκάλυψε ότι σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς που πρωταγωνιστεί “8 Λέξεις”.

“Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος γιατί εισέπραξα μια αντίδραση ενός κόσμου που με συγκίνησε πολύ, που ενδιαφέρθηκε γι αυτό που έπαθα… Και τελικά διαπίστωσα σε όλη αυτή την διαδρομή, που είναι της τάξης των 50 χρόνων, έγινε κάτι και κάποιοι άνθρωποι πέρασαν καλά.

Και διαπίστωσα ακόμα γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν κάποια παραπάνω πράγματα για σένα. Δεν είναι ακριβώς η κλειδαρότρυπα… Θεωρούν ότι είστε φίλοι, ότι κάνετε παρέα… Δεν έχει σχέση με περιέργεια απλά οι άνθρωποι μας θεωρούν δικούς τους ανθρώπους έχουν και την ανάγκη να μάθουν κάτι παραπάνω.

Είμαι καλά! Με βάση όρους αυτοκινήτων απέκτησα ανταλλακτικά. Βάλαμε γνήσια ανταλλακτικά και τώρα το μηχάνημα δουλεύει κανονικά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Δες το βίντεο με τη συζήτησή τους:

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει επιστρέψει στους ρυθμούς του.

Read More

And More