Γιώργος Πιλίδης: Αποκαλύπτει για το σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι του – «Έλεγα ότι θα περάσει, αλλά χειροτέρευε»

Λίγο καιρό μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, ο Γιώργος Πιλίδης φιλοξενήθηκε στο Happy Day. Ο αθλητής μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι του (αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο) και τόνισε ότι δεν θα ξαναέμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το πρόβλημα με το στομάχι μου μού εμφανίστηκε το 2015 μετά από μία πολύ έντονη δίαιτα που έκανα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εκείνη την περίοδο από τα 54 κιλά που ήμουν, έπεφτα στα 46. Έχασα 8 κιλά με δίαιτα που έκανα μόνος μου, δηλαδή δεν έτρωγα τίποτα. Αυτό που μου δημιούργησε έλκος στο στομάχι» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.

«Αυτό το πρόβλημα είχε να με ενοχλήσει καιρό. Για δύο χρόνια δεν είχα ενόχληση. Όταν πιέζομαι στην προπόνηση, πάντα νιώθω μία ενόχληση αλλά μέχρι εκεί. Στις συνθήκες πείνας λοιπόν ξύπνησε το έλκος. Μετά τις 12-13 ημέρες άρχισα να το νιώθω. Έλεγα ότι θα περάσει και χειροτέρευε. Δεν κοιμόμουν τα βράδια αλλά τις πρωινές ώρες. Κι εκεί που κοιμόμουν, μας ξυπνούσαν για να πάμε στα αγωνίσματα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Πιλίδης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως είπε ο Γιώργος Πιλίδης, έκανε κακό στον εαυτό του με τη συμμετοχή του στο Survivor και δεν θα επέστρεφε ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης.

Read More

And More