Γιώργος Πιλίδης: «Τη λίστα με τα ψώνια δεν την έγραψα εγώ, ούτε ο Ηλίας Γκότσης – Κάποιοι δεν φέρθηκαν έντιμα»

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Γιώργος Πιλίδης. Ο αθλητής ελεύθερης πάλης αναφέρθηκε στην αποβολή του και στο περιβόητο χαρτάκι με τα ψώνια, το οποίο δεν έγραψε ούτε εκείνος αλλά ούτε και ο Ηλίας Γκότσης, όπως είπε.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πιλίδης δήλωσε στη Φαίη Σκορδά πως «οι επαφές με κινητό δεν είναι αυτές που καταλαβαίνει ο κόσμος. Καμία σχέση. Η επαφή με το τηλέφωνο έγινε για να στείλουμε κάποια χρήματα για να πάρουμε φαγητό να φάμε. Αυτό. Άλλωστε δεν έχει σήμα εκεί. Στέλνεις ένα χαρτάκι, με ένα βιντεάκι… Έτσι γίνεται η επαφή με τα χρήματα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πιλίδης τόνισε: «Τη λίστα με τα ψώνια δεν την έγραψα εγώ. Ότι έστειλα εγώ τα 300 ευρώ ισχύει. Ούτε ο Ηλίας Γκότσης έγραψε τη λίστα. Ο άνθρωπος που έγραψε τη λίστα δεν έκανε τόσο έντιμα και αντρίκια πράγματα».

Ο αθλητής ελεύθερης πάλης δεν θέλησε να «δώσει» ονόματα στον αέρα του ΣΚΑΪ, κρατώντας χαμηλό προφίλ. «Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν αυτά τα άτομα θα είναι μπροστά. Αν δεν είναι μπροστά και δεν μπορούν να απαντήσουν, δεν το θεωρώ πάλι σωστό». 

Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Read More

And More