Γιώργος Πιλίδης: Το παρασκήνιο της αποβολής από το Survivor All Star – «Η επικοινωνία δεν γίνεται όπως νομίζετε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Δευτέρα 3/4 ο Γιώργος Πιλίδης.

Ο πρωταθλητής πάλης που αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω του κανόνα επικοινωνίας που φέρεται να παραβίασε, ανέφερε πως δεν μπορεί να κάνει προς το παρόν δηλώσεις, καθώς δεσμεύεται λόγω συμβολαίου και τόνισε ότι θα απαντήσει τις επόμενες μέρες μέσα από το κανάλι του Φαλήρου.

«Δεν έπρεπε να αποδεχτώ την πρόταση για το παιχνίδι. Στην αρχή είχα αρνηθεί την πρόταση, όταν όμως αποβλήθηκα για δύο χρόνια από την δουλειά μου, αποδέχτηκα την πρόταση. Ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι φέτος, με σχέση πέρυσι. Θεωρώ ότι επειδή όλοι μας το έχουμε ξαναπεράσει, μπήκαμε με διαφορετικό αέρα.

Ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν είχα βιώσει. Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που τώρα σου μιλάνε και μετά γυρνάνε και λένε κάτι άλλο. Στην αρχή που μπήκα πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση, ο οποίος με απομάκρυνε από όλα αυτά ευτυχώς. Δεν θα πω ονόματα τώρα, αλλά μόλις βγουν θα μιλήσω», είπε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.

«Όταν ήρθε ο Ατζούν στο παιχνίδι και άκουσα να κατηγορούν τον Ηλία, παραδέχτηκα μόνος μου ότι ήμουν μέσα στον κόλπα. Όταν έβλεπα ότι κατηγορούν μόνο τον Ηλία, δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι, ενώ γνώριζα. Εκείνη τη στιγμή περίμενα ότι θα μιλήσουν και άλλοι παίκτες για αυτά που έχουν γίνει και δεν μίλησαν. Είμαι πολύ απελπισμένος, μπορεί να ήμουν μόνο ένα μήνα, αλλά εκεί έρχεσαι πολύ κοντά με κάποιους ανθρώπους», πρόσθεσε ο Γιώργος Πιλίδης. 

Σχετικά με την οριστική αποβολή του λόγω κινητού, ο Γιώργος Πιλίδης ξεκαθάρισε: «Όταν λέμε ότι κάποιος παίκτης έχει κινητό, είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που νομίζουν έξω. Κατ’ αρχήν δεν πιάνει σήμα το κινητό, οπότε δεν παίρνεις το κινητό και αρχίζεις να μιλάς. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα, αλλά δεν είναι έτσι όπως ακούγεται. Μπορεί για παράδειγμα να ζητάμε κάτι, δεν είναι απαραίτητο ότι μιλάμε με κάποιον. Φέτος η ασφάλεια ήταν πολύ μεγαλύτερη, αλλά γνωρίζαμε όλοι τα πάντα, οπότε ήταν πιο εύκολο».

Read More

And More