Γιώργος Πυρπασόπουλος: Αποκάλυψε on air ότι έχασε τον πατέρα του – «Πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα»

Καλεσμένος στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε την Πέμπτη 24/11 ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε, για την οντισιόν του για την ταινία «V for Vendetta», για τις καταχρήσεις, αλλά και για την απώλεια του πατέρα του.

«Κυνήγησα την καριέρα στο εξωτερικό αλλά επειδή το έκανα σε μια αρκετά μεγάλη, συνειδητοποίησα ότι αν ανοίξει μια πόρτα προς τα έξω, θα ανοίξει από εδώ και έτσι έχει συμβεί με όλους. 

Το έκανα για λίγο καιρό στο Λονδίνο. Ήταν δύσκολο, έκανα κάποιες δουλίτσες αλλά ήταν δύσκολο να μπεις στον χώρο. Είχα κάνει οντισιόν για το “V for Vendetta“, θα έπαιζα τον πατέρα της Νάταλι Πόρτμαν, ήταν μία δύο σκηνές», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. 

«Την ελληνική νύχτα δεν την έχω ζήσει τόσο, γιατί δεν πήγαινα στα μπουζούκια, πήγαινα πιο πολύ σε club και rave πάρτι. Θυμάμαι μια περίοδο που πήγε να μου γυρίσει το μυαλό, αλλά ευτυχώς προσγειώθηκα. Όλη η κατάσταση των πάρτι, ξενύχτι και οι καταχρήσεις ήταν οριακή. Ήμουν λειτουργικός, απλά το μυαλό μου έφτιαχνε σενάρια συνωμοσίας. Ευτυχώς δεν μου κόστισε, απλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν το πάω καλά», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Τον Αύγουστο έχασα τον πατέρα μου, πρόλαβα όμως να δει την κόρη μου. Ο πατέρας μου ήταν καλά, ήταν 91 ετών, ήταν όρθιος, αυτοεξυπηρετούνταν, αλλά τον τελευταίο μήνα κατέπεσε. Το ένιωθα και το έβλεπα. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε αυτή την κατάσταση, δεν ξέρεις τι να ευχηθείς. 

Η κόρη μου ήταν δώρο για τον πατέρα μου. Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται και μια ζωή φεύγει. Είχαμε στενή σχέση, πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα», κατέληξε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. 

Read More

And More