Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η απάντηση στις φήμες ότι έχει τσακωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, Τέλειοι Ξένοι, για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντούν στον δρόμο ενώ απάντησε και για το αν έχει τσακωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά.

«Δεν είναι σωστό να βλέπουμε το κινητό του συντρόφου μας. Πολλά πράγματα μπορούν να παρεξηγηθούν. Ο Πέτρος Λαγούτης παίζει και σκηνοθετούμε μαζί την παράσταση «Τέλειοι ξένοι». Δεν με ενδιαφέρει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν πτυχίο. Θέλω να τους εκτιμώ για την δουλειά που κάνουν. Την πρώτη φορά που πήγα στις Κάννες είπα: “Δεν ήταν και τίποτα φοβερό”», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Δεν είμαι ακόμα «χαζομπαμπάς», αργότερα. Τώρα ξεκινάμε και έχουμε μία επικοινωνία. Κάποιες φορές που μπαίνω στο σπίτι, η κόρη μου με κοιτάει σα να είμαι ξένος», δήλωσε αναφορικά με την κόρη του.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και την επιστροφή στην τηλεόραση, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Ο κόσμος όταν με βλέπει στον δρόμο έχει την αίσθηση ότι με ξέρει άλλα δεν θυμάται από πού. Ο κόσμος όταν με συνάντα με ρωτάει, εάν είμαι αυτός που δουλεύει στην εφορία. Θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα κάνω μία ταινία στο εξωτερικό».

«Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι», σχολίασε ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164