Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή με την δυο ετών κόρη του

Για τη σχέση με τη γυναίκα του αλλά και τη ζωή με την δυο ετών κόρη του, Αναστασία, μίλησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος το πρωί της Πέμπτης 15/2 στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η γυναίκα μου είναι υποστηρικτική μαζί μου, δε με πιέζει σε κάτι. Θα μου κάνει κριτική, θα σχολιάσει κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει να κάνω ερωτική σκηνή, αλλά πιστεύω δε θα έχει πρόβλημα. Με τη μικρή στο σπίτι, συνεχίζουμε στη φάση “υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία”. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ηλικία τα παιδιά θέλουν να τους δώσεις πολύ χρόνο.

Επειδή εμείς μπορεί να είμαστε αγχωμένοι να προλάβουμε πράγματα γιατί θέλουμε τα πράγματα να γίνονται γρήγορα, μπορεί να τα πιέσουμε, αλλά το παιδί θέλει τον χρόνο του αν δει κάτι να ασχοληθεί, να το ζήσει λίγο και μετά να φύγει μόνο του… Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι κρασσάρω αλλά ευτυχώς έχουμε ο ένας τον άλλον… Η αλήθεια λέει ότι η κόρη μας λέει πιο πολλά όχι, παρά εμείς» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω μπει τόσο αποφασιστικά στον ρόλο του γονιού που δε σκέφτομαι πράγματα από τη ζωή μου πριν, αλλά αν τύχει να βρεθώ έξω σε μια πιο χαλαρή φάση, σκέφτομαι “πωπω, που ήμουν και που είμαι”. 

Είμαι ο τύπος που μπορεί να πιάσω εύκολα κόκκινα και επειδή το χω συνειδητοποιήσει τα τελευταία χρόνια, το έχω δουλέψει. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος. Είναι σημαντικό. Θα ζητήσω συγγνώμη και την απαιτώ επίσης. Μπορεί να κάνω λίγο μούτρα, Άσχημο, αλλά το δουλεύω» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Read More

And More