Γιώργος Σεϊταρίδης: Η ζωή στο Πήλιο με τη σύζυγό του και η βαθιά πίστη – «Άλλαξε η ζωή μου, συνειδητοποίησα τα χάλια μου»

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου για τη ζωή του στο Πήλιο, την απομάκρυνσή του από τα media και την καθημερινότητα με τη σύζυγό του.

«Τα είχα όλα αυτά που προστάζει να έχει η σημερινή κοινωνία ένας άνθρωπος στα 30 του. Είχα λεφτά, είχα αναγνωρισιμότητα , αλλά κάτι έλειπε στο μέρος της καρδιάς», είπε αρχικά ο Γιώργος Σεϊταρίδης.

Για τη σύζυγό του, ο Γιώργος Σεϊταρίδης εξομολογήθηκε: «Και εκείνη είναι παιδί της πόλης, ακολουθήσαμε μαζί να ζούμε εδώ. Ουσιαστικά, εδώ γνωριστήκαμε με την γυναίκα μου, εδώ παντρευτήκαμε, εδώ θέλησε ο Θεός να μου στείλει αυτή την ευλογία να είμαι μαζί της. Η Όλγα είναι για μένα η ολοκλήρωσή μου, το άλλο μισό που ενώνεται. Είναι η γυναίκα μου».

Για την πίστη του στο Θεό, δήλωσε: «Είχα αγάπη για την εκκλησία, αλλά απέχθεια για τους παππάδες. Κάποια στιγμή βρέθηκα με έναν γέροντα στο Άγιο Όρος και πάω και του λέω ότι λένε οι περισσότεροι για τους παπάδες. “Μπορεί να είναι κι έτσι, εσένα τι σε νοιάζει;” μου είπε και με κατεύθυνε να προσεύχομαι και να νηστεύω και να κοινωνώ. Άλλαξε η ζωή μου, συνειδητοποίησα τα χάλια μου, τον εγωισμό μου, την περηφάνια μου. Ήταν ανασταλτικοί παράγοντες για να είμαι ήρεμος και ήσυχος».

Τέλος, ο Γιώργος Σεϊταρίδης ανακοίνωσε πως από την επόμενη σεζόν επιστρέφει στην υποκριτική, αφού συζητά ήδη για νέα παράσταση που θα ανέβει το φθινόπωρο…

Read More

And More