Γιώργος Σιγάλας: Οι δυσκολίες στον γάμο του, τα χρήματα που έχασε και τα 10 κιλά που θέλει να χάσει

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Γιώργος Σιγάλας στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα χρήματα που έχασε από τις ομάδες μπάσκετ που έπαιξε, τον γιο του που αγωνίζεται με την ομάδα του Παναθηναϊκού και στον γάμο του.

Ο Γιώργος Σιγάλας ζει τα τελευταία δύο χρόνια μόνιμα στη Ρόδο. «Το γούρι μου ήταν ότι δεν ξυριζόμουν ή δεν κουρευόμουν την ημέρα του παιχνιδιού. Έπρεπε να γίνει αυτό δύο ημέρες πριν» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά. Τα δικά μου χρήματα, τα περισσότερα, πήγαν σε ακίνητα. Ήμουν από αυτούς τους “άτυχους” που οι ομάδες χρωστάνε πάρα πολλά σε χρήματα. Άρα εκείνη την εποχή δεν είχα μετρητά, αλλά είχα ασφάλεια. Ξεχασμένα είναι αυτά τα χρήματα. Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, έτσι κι αλλιώς. Το αφήνουμε… Ήταν πολλά τα χρήματα. Ένας βουλευτής ουσιαστικά πέρασε έναν νόμο που χάρισε τα χρέη προς τρίτους σε ομάδες» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Σιγάλας.

«Έχω χάσει ήδη 10 κιλά, προσπαθώ να συντηρηθώ κι έχω βάλει έναν στόχο να χάσω άλλα 10 μέχρι να τελειώσει η σεζόν» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες στον γάμο του με τη σύζυγό του.

Δες το βίντεο:

Read More

And More