Γιώργος Ταλάντσεβ μετά το Survivor: «Θέλω από εδώ και στο εξής να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τετάρτη 22/6 ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε ποιος παίκτης θα ήθελε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

«Είναι μια εμπειρία μοναδική, δεν νομίζω να μπορείς να ζήσεις εύκολα σε μια ζούγκλα. Πριν φύγω ήμουν υπεύθυνος σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Εγώ ασχολούμουν πολλά χρόνια με τον χορό και με τον αθλητισμό και ξαφνικά το παράτησα, μου έλειψε πολύ ο ανταγωνισμός, η διαφορετικότητα οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου, θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα. Έχω ένα κανάλι στο youtube, το οποίο έφτιαξα πριν μπω στο παιχνίδι και τώρα θα το συνεχίσω», είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ τονίζοντας πως θα ήθελε να κάνει και αυτός την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Σχετικά με το ποιος παίκτης θα ήθελε να κερδίσει το Survivor, ο Γιώργος Ταλάντσεβ εξομολογήθηκε: «Εγώ θέλω να κερδίσει η Μαίη. Θεωρώ ότι είναι ένα λαϊκό κορίτσι και θα ήθελα να δω ένα κορίτσι να κερδίζει. Έχω συζητήσει πολύ μαζί της και έχει τραβήξει αρκετό κουπί στη ζωή της, έχει παλέψει, έχει δώσει τα πάντα. Μου άρεσε το πείσμα της ενώ παράλληλα ήταν και χαμηλών τόνων».

 

Read More

And More