Γιώργος Ταβλαδάκης: Ξεκαθαρίζει τι έχει συμβεί στο Survivor και δεν έχουν δείξει οι κάμερες

Μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Γιώργος Ταβλαδάκης επέστρεψε στα social media και ανοίγει τα χαρτιά του. Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη συνέχεια με τρία Stories θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια συγκεκριμένα θέματα που συνέβησαν στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν τα είδε το τηλεοπτικό κοινό.

«Μια όμορφη εμπειρία έφτασε στο τέλος της κι όπως λένε οι περισσότεροι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι… Δυστυχώς δεν κατάφερα το στόχο μου αλλά όσες δυσκολίες κι αν σας έρθουν στη ζωή να μη τα παρατάτε και να προσπαθείτε όλοι να εκπληρώσετε τα όνειρα σας… Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια, ευχαριστώ όσο τίποτα τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν καθ όλη τη διάρκεια και στους επικριτές μου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να σας έχει όλους ο Θεός καλά κι ότι είναι ένα παιχνίδι τίποτα παραπάνω… Love you all» έγραψε ο Γιώργος Ταβλαδάκης στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Διάβασε επίσης: Φωτογραφίες από τη ζωή του Γιώργου Ταβλαδάκη και η σχέση του με την καλλονή Σπυριδούλα

«Καλημέρα σε όλους, επειδή με ρωτάτε πολλοί για τρία πράγματα συγκεκριμένα θα ήθελα να τα ξεκαθαρίσω για να μην πιστεύει κάποιος το αντίθετο… Το πρώτο είναι ότι ουδέποτε δήλωσα “δημόσιες σχέσεις” γιατί ουδέποτε έκανα… Αυτό που είχα δηλώσει ήταν υπάλληλος σε χώρο εστίασης και δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί γράφτηκε κάτι άλλο και άσχετο…

Δεύτερον, δεν μπήκα ποτέ διαβασμένος, όπως λένε όλοι, γιατί πολύ απλά έφτασα στον Άγιο Δομίνικο μια μέρα μετά την Καρολίνα και τον Παύλο και τον Δημήτρη. Έμεινα 23 μέρες στο ξενοδοχείο κλεισμένος με τον Παύλο σε πλήρη απομόνωση, χωρίς κινητό χωρίς καμία επαφή με έξω και προφανώς χωρίς να ξέρω τι γίνεται στο παιχνίδι.

Και το τρίτο και σημαντικότερο, επειδή ποτέ δεν μου άρεσε η βία κι επειδή ο Τζέιμς είπε κάτι πολύ βαρύ που εξαγρίωσε τον Σάκη και που θα εξαγρίωνε τον κάθε άνθρωπο αλλά αντικαταστάθηκε με ένα απλό μπιπ, μπήκα στη μέση με μοναδική πρόθεση να αποτρέψω κάτι χειρότερο από φωνές. Τέλος ουδέποτε ο Σάκης η οποιαδήποτε άλλο παιδί ακούμπησε έστω και με το δάχτυλο κάποιον. Μονάχα εγώ αγκάλιασα το Νίκο σε τελείως ήρεμο και φιλικό πλαίσιο πάντα», αποκάλυψε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Read More

And More