Γιώργος Θεοφάνους: Αποκάλυψε πως θα πάει τον ΣΚΑΙ στα δικαστήρια!

Γιώργος Θεοφάνους: Αποκάλυψε πως θα πάει τον ΣΚΑΙ στα δικαστήρια! | tlife.gr

Σε νέες περιπέτειες ετοιμάζονται να μπουν εκεί οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ! Με δικαστήρια έληξε το 2017, με δικαστήρια ,όμως, ξεκινά και το 2018… Τι στο καλό; Τους μάτιασαν στο Φάληρο;

Μετά ,λοιπόν, τις περσινές δικαστικές περιπέτειες του καναλιού με την Ελεονώρα Μελέτη, τώρα το ραντεβού έχει κλειστεί στην Ευελπίδων με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όπως δήλωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στην κάμερα του «Happy Day», σκέφτεται να λύσει τις όποιες διαφορές του με τον ΣΚΑΙ στα δικαστήρια. Τι ακριβώς έχει συμβεί; Τι ακριβώς αποκάλυψε;

«Δεν είναι σωστό εκεί που τρώμε ψωμί, εκεί να φτύνουμε. Αλλά δεν πέρασα καλά στον ΣΚΑΙ, τι να σου πω… Και δεν περνάω και τώρα δυστυχώς γιατί θα πάμε δικαστήρια σε λίγο. Είναι λίγο μπλεγμένο το πράγμα μεταξύ μας, ελπίζω ότι θα λυθεί, με την καλή θέληση τουλάχιστον, γιατί δεν γίνεται να συνεχίζεται αυτό το πράγμα.

Μίλησα και με την Ελεονώρα (σ.σ. Μελέτη) πρόσφατα που περνάει όλο αυτό που πέρασε, διαφορετικό βέβαια η Ελεονώρα από το δικό μου, αλλά αναλαμβάνουμε να κάνουμε μια παραγωγή, εγώ έχω κόσμο που συνεργάζεται πάρα πολύ κόσμο, οπότε όταν βάζω την υπογραφή μου κάπου, θεωρώ ότι και ο άλλος πρέπει να τηρήσει την υπογραφή του. Ας το αφήσουμε εδώ για να μην ανοίξουμε μεγάλο θέμα. Ελπίζω ότι θα λυθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους, στέλνοντας όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη το μήνυμά του προς όλες τις κατευθύνσεις κι όποιος έπρεπε να καταλάβει, μάλλον κατάλαβε.

READ more