Γιώργος Θεοφανούς: «Ήταν πολύ δύσκολα, ήθελα να φύγω και δεν άντεχα αυτό το στρες»

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην παρουσία του στην τηλεόραση, το «Μαύρο Ρόδο» αλλά και την παιδική του ηλικία. 

Για την παρουσία του στην τηλεόραση είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση. Ήθελα να φύγω και δεν άντεχα αυτό το στρες. Έφυγα από γύρισμα γιατί δεν άντεξα την πίεση και πήγα στο δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο. Δεν άντεχα να κοροϊδεύουμε τους συμμετέχοντες, δε μου άρεσε αυτό καθόλου».

«Με τα παιδιά αντιμετωπίζουμε ό,τι αντιμετωπίζουν όλες οι οικογένειες. Bullying, τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια. Με τη γυναίκα μου όταν θέλουμε να πούμε κάτι στο παιδί, το παίρνουμε και πάμε κάπου δύο μέρες. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί» ανέφερε επίσης ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία.

«Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, δεν ήμουν κοινωνικός. Είχα δυο φίλους που τώρα είναι μοναχοί. Στο γυμνάσιο δεν έπαιζα μπάλα, ήμουν σε μία χορωδία κυρίως με κορίτσια. Γι’ αυτόν τον λόγο μου έκαναν bullying. Έχω περάσει άσχημα στο σχολείο. Με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες».

 

Για την απώλεια του πατέρα του λέει: «Ο πατέρας μου πέθανε πριν από 3 χρονιά. Τα τελευταία 4 – 5 χρονιά ήταν καταβεβλημένος από τα προβλήματα υγείας σε ένα γηροκομείο. Τα τελευταία χρονιά έχουμε περάσει δύσκολα με τον κορονοϊό και με διάφορα προσωπικά θέματα».

Read More

And More