Γιώργος Θεοφάνους: «Καλλιτέχνες μου ζήτησαν να έχουν μακριά τα καμαρίνια τους και να μην συναντηθούν ποτέ στη σκηνή»

Με αφορμή την έναρξη των νέων του εμφανίσεων, ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο καταξιωμένος δημιουργός αναφέρθηκε τόσο στην μακρόχρονη τηλεοπτική του παρουσία όσο και στην πρόσφατη συνάντηση με την Ήβη Αδάμου από την οποία και θέλησε να ζητήσει συγγνώμη.

«Πήγα μια βδομάδα στο Άγιο Όρος πριν τις συναυλίες και ηρέμησα για να έχω αντοχές. Καλλιτέχνες μου ζήτησαν να έχουν μακριά τα καμαρίνια τους και να μην συναντηθούν ποτέ στη σκηνή. Είναι θλιβερό» αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Η τηλεόραση είναι δύσκολο πράγμα. Την φοβήθηκα πάρα πολύ από την αρχή της και δεν την χειρίστηκα καλά. Σε παίρνει όλο αυτό το κλίμα του «πάμε ρε μεγάλε να πεις ατάκες» και… είναι παμφάγο πράγμα η τηλεόραση. Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε αυτό πρόσφατα με την Ήβη Αδάμου. Πάρα πολλά χρόνια ήθελα να της εξηγήσω τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ και χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκε τον δρόμο της και σε αυτό που κάνει μεσουρανεί! Είναι πάρα πολύ καλή» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

«Δεν έχω κάποιο άλλο πρόσωπο που θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά δώσε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω! Να σε πάρω και να έρθω να πω συγγνώμη δημόσια! Αν πίκρανα κάποιον, συγγνώμη. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Η εικόνα της τηλεόρασης πολλές φορές με έκανε να φαίνομαι έτσι. Δεν είμαι αυτός» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Θεοφάνους.

Read More

And More