Γιώργος Τράγκας: Αποκαλύψεις από συνεργάτη του – «Είχα εγκλωβιστεί στις επιχειρήσεις του, είχε αμαυρωθεί το όνομά μου»

Πρώην συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα μίλησε στο T-live, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για το πώς είχε «εγκλωβιστεί» στις επιχειρήσεις του εκδότη. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος στην εκπομπή του Alpha, είχε κάνει προσπάθεια να απεμπλακεί από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Τράγκα.

«Την περίοδο που εργαζόμουν στην εφημερίδα του Γιώργου Τράγκα και ήμουν Διευθύνων Σύμβουλος σε κάποιες από τις επιχειρήσεις του, του είχα στείλει τρεις – τέσσερις επιστολές, το 2005 και το 2006 προκειμένου να απεμπλακώ από αυτές.  

Του είχα γράψει: “Με έχεις φέρει σε αδιέξοδο, δεν θέλω να είμαι πια στις εταιρίες. Δεν με πληρώνεις, καθυστερείς τρεις μήνες να με πληρώσεις και με οδηγείς σε απονενοημένα διαβήματα”. Ωστόσο εκείνος, δεν έκανε δεκτές τις παραιτήσεις μου και μου έλεγε «είσαι σαν δικαστής του Αρείου Πάγου… στέλνεις επιστολές» ανέφερε ο πρώην συνεργάτης του στο T-live.  

«Εκτός των άλλων μου έκανε και 50% μείωση μισθού, όταν έγινε η μετάβαση από τη δραχμή στο ευρώ. Τότε γνώριζα ότι είχε χρήματα, αλλά κανείς μας δεν γνώριζε το ακριβές μέγεθός της περιουσίας του. Είχα εγκλωβιστεί στις επιχειρήσεις του, δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Είχε αμαυρωθεί το όνομά μου επειδή δούλευα εκεί. Όταν βρήκα άλλη απασχόληση αποχώρησα» συνέχισε.  

«Όταν θα με καλέσει ο εισαγγελέας θα του προσκομίσω τις συγκεκριμένες επιστολές και θα του δείξω τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Τις ποινές που μου έχουν επιβληθεί» κατέληξε ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα.  

Στο μεταξύ, το T-live και η Τατιάνα Στεφανίδου έφεραν στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά στοιχεία από τη διάταξη της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, αναφορικά με την υπόθεση της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα

Read More

And More