Αποκάλυψη T-live

Γιώργος Τράγκας: Για πρώτη φορά στο φως εικόνες από το εσωτερικό της βίλας του στην Κέρκυρα

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα, τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας έξι μήνες μετά τον θάνατό του. Ο εκδότης, του οποίου η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα αποφάσισε να δεσμεύσει τα όσα είχε στην κατοχή του, εξηγούσε το καλοκαίρι του 2020 για το πώς ήρθε η βίλα στην Κέρκυρα στην κατοχή του.

«Θα έλεγα ότι έχω κάποιες ρίζες εδώ, ότι είμαι κάτοικος της περιοχής και αγαπώ αυτήν την περιοχή γιατί συνδυάζει ηρεμία και εκπληκτική θέα» έλεγε ο Γιώργος Τράγκας.

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε χθες κατά αποκλειστικότητα πλάνα από την πολυτελή οικία του στο νησί των Φαιάκων, η οποία δεν μπορεί να εκποιηθεί ή να μεταβιβαστεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Σήμερα, η εκπομπή του Alpha έφερε στο φως φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, τις οποίες τράβηξε συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα πριν από πέντε χρόνια. Ο δημοσιογράφος θα ενοικίαζε το σπίτι προς 5.000 ευρώ τον μήνα. 

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο άνθρωπος που το φωτογράφισε, το σπίτι είχε πολλές ζημιές και η χήρα του Γιώργου Τράγκα του είχε ζητήσει να «μαζέψει» ό,τι μπορεί με…. photoshop!

Τι δηλώνει ο φωτογράφος του Γιώργου Τράγκα στο T-live:

«Πήγα στην Κέρκυρα για να φωτογραφίσω τη βίλα του Γιώργου Τράγκα και δεν πληρώθηκα ποτέ», κατήγγειλε ο φωτογράφος που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Τράγκα και απαθανάτισε τη βίλα στην Κέρκυρα στην εκπομπή του Alpha και τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More