Γιώργος Τράγκας: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και η περιουσία της συζύγου του, Μαρίας Καρρά

Οι όμορφες και ανέμελες στιγμές ανήκουν όμως πια στο παρελθόν για την σύζυγο του Γιώργου Τράγκα με τον οποίο μοιράστηκαν την προσωπική και επαγγελματική ζωή του ειδικά στα χρόνια του κορονοϊού που η Μαρία Καρρά πέρασε πιο δυναμικά μπροστά στην κάμερα.

Η περιουσία της Μαρίας Καρρά μπαίνει πλέον στο μικροσκόπιο καθώς ο πρόεδρος της Αρχής, για το μαύρο χρήμα, Χαράλαμπος Βουρλιώτης προχώρα στην ερευνά της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρράς και άλλων δυο συνεργατών του δημοσιογράφου, δεσμεύοντας τις περιουσίες τους προχωρώντας σε έλεγχο τους σε βάθος χρόνου και ερευνώντας το αν και πόσα γνωρίζανε και τι συμμετοχή είχαν στις εταιρείες και τις εν γένει δραστηριότητες του Γιώργου Τράγκα η περιουσία του οποίου ελέγχεται για παράνομο πλουτισμό.

Τα στρατόπεδα των κληρονόμων
Η Μαρία Καρρά και ο μικρότερος γιος του Γιώργου Τράγκα είναι το ένα στρατόπεδο των κληρονόμων αυτοί που μέχρι τώρα δεν έχουν αποποιηθεί την κληρονομιά.

Ο μεγάλος γιος που αποποιήθηκε την κληρονομιά είναι στο άλλο, είχε ανταλλάξει μαζί τους σκληρά εξώδικα, αυτή η κόντρα ήταν μια από τις αιτίες που ξεκίνησε η έρευνα που οδήγησε στο τσουνάμι της αρχής για τον έλεγχο πόθεν έσχες ενώ ο δικηγόρος του Φρέντι έδειξε πως στην οικογένεια το κλίμα ήταν πολεμικό από την αρχή περιγράφοντας το πώς έμαθαν για την διαθήκη.

Μετα τις τελευταίες εξελίξεις όλα αυτά μικρή σημασία έχουν αφού πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζει στον έλεγχο της αρχής που μπορεί να οδήγησε σε πλήρη ανατροπή και να φθάσει ως και την κατάσχεση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα.

Αυτή την εξέλιξη είναι σίγουρο πως δεν θα ήθελε με τίποτα ο ίδιος ο οποίος φρόντισε να κάνει την χειρόγραφη διαθήκη του με στόχο να προστατεύει την γυναίκα της ζωής του όπως την αποκαλούσε.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος αλώστε από τότε που η Μαρία Καρρά πέρασε την πόρτα του γραφείου του.

Ο Γιώργος Τράγκας της είχε προτείνει μάλιστα να την παντρευτεί δευτερόλεπτα αφότου η Μαρία Καρρά βρέθηκε στο γραφείο του καθώς ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.

Οι θρησκευτικοί γάμοι τους μετά τον πολιτικό γάμο στην Κηφισιά όπως φαίνεται και στα πλάνα αποτέλεσαν κοσμικό γεγονός με τους ίδιους να το καταευχαριστιούνται και τους καλεσμένους να είναι από τον πολιτικό δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί όχι μόνο στην καθημερινότητα πίσω από τις κάμερες αλλά και στις εμφανίσεις τους που ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο ειδικά στην εποχή του κορονοϊού που βρέθηκαν να συμπαρουσιάζουν τα ιατρικά θέματα στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Ο Γιώργος Τράγκας επισκεπτόταν συχνά και την Έδεσσα με την σύζυγο του καθώς ήταν ιδιαίτερη πατρίδα τη το χωριό Άγρας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός με τον ίδιο να λέει πως η γυναίκα του ήταν κίνητρο να ζήσει.

Μάλιστα η Μαρία Καρρά θα ήταν σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και υποψήφια βουλευτής στις εκλογές στην Πέλλα.

Από την άλλη η δικηγόρο της λέει πως όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεν αποτυπώνουν την αλήθεια αλλά περισσότερο δημοσιογραφικές υπερβολές, ενώ έχουν δηλώσει έτοιμοι να συνδράμουν στην έρευνα των Αρχών.

Πηγή: Mega

Read More

And More